Turnhout (B)

Agenda

Vandaag ontvingen wij van de Stad Turnhout de volgende instructies m.b.t. verregaande maatregelen tegen het Coronavirus:

“Instructies van het stadsbestuur, voorlopig geldig tot en met 31 maart. Alle activiteiten, evenementen en wedstrijden in de stad worden afgelast, ongeacht het aantal deelnemers. Ook culturele verenigingen, jeugdverenigingen en sportclubs moeten bijgevolg hun bijeenkomsten, activiteiten, en trainingen annuleren. “

De noodzakelijke maatregelen tegen het Coronavirus werden ondertussen verlengd tot en met 19 april.

BIJGEVOLG IS DE TENTOONSTELLING IN HET THEOBALDUS KUNSTHUIS AFGELAST TOT EN MET 19 APRIL 2020

In overleg met de vereniging Amakuzand zal een nieuwe datum gekozen worden voor de tentoonstelling.

 

 

 

 

 

TENTOONSTELLING KUNSTENVERENIGING AMAKUZAND ZANDHOVEN
van 20 t.e.m. 29 maart 2020
gratis inkom 

Een 10-tal leden van het Kunstcollectief AMAKUZAND van groot-Zandhoven stellen hun werken tentoon in het Theobaldus Kunsthuis.

Een gevarieerde mix van kunstvormen, zoals o.a. schilderen, keramiek, beeldhouwen, modeaccessoires enz   resulteren tot een boeiende tentoonstelling.

Van maandag 20 maart t.e.m. vrijdag 24 maart vindt u er de werken van Lisette Van Tendeloo (Livante), Gerda Cabus (Wica), Lut Wegge, Kurt Van Tendeloo, Ann Peeters en Marc Lambrechts (Livin).

Van woensdag 25 maart tot zondag 29 maart is het de beurt aan de werken van Bernadette Porto-Carrero, Rosy Vertruyen, Pim Braeckmans, Lise Van den Broeck en Mariëlle Henrioulle.

Openingstijden: zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur – weekdagen van 13.30 tot 17.00 uur

www.amakuzand.be